Design interior si amenajari interioare

twitter facebook rss

picture

Noutati
Design interior si arhitectura

Un interviu cu Vicente Guallart

Arhitectul spaniol Vicente Guallart, este un pionier al interactiunii dintre natura, tehnologie si arhitectura. El propune noi paradigme pe baza conditiilor urbane, sociale si culturale in curs de dezvoltare de la societatea informationala.

El depaseste granitele prin colaborari in geologie, sociologie, inginerie, fabricare, economie, si software de proiectare. Proiectele sale urmeaza o logica "naturala", referindu-se la componentele originare din natura, precum si a sistemelor de mediu. O logica care se conecteaza cu natura transformarilor de spatii urbane, organizatii sociale, si lumea digitala.

Prin fuziunea dintre arhitectura, natura si noua tehnologie, Guallart (Valencia n. 1963) este unul dintre cei mai interesanti arhitecti spanioli. Inafara de a avea propria sa practica, el este director al Institutului de Studii Avansate in Arhitectura din Catalunya (IAAC) si este arhitect lider de proiect SOCIOPOLIS in Valencia, un proiect inovator pentru dezvoltarea urbana si de mediu, un proiect realizat impreuna cu alti arhitecti internationali.

Proiectele sale cele mai recente includ printre altele, Gates Alborz de la Teheran, Port Fugee, Port Keelung si The Fab Lab House Project-Solar decathlon.

Cu ce ne ocupam

picture

Proiectare pentru amenajari interioare.
Realizam proiectare si vizualizari 3d pentru amenajari interioare si design de ambient. Proiectele noastre incearca sa aduca un plus de stil in ambientele pentru care lucram. Casa sau biroul sunt locurile in care ne petrecem marea majoritate a timpului, de aceea ambientul trebuie sa ne inspire, sa ne faca sa ne simtim bine, sa ne atraga si sa ne relaxeze in acelasi timp.

Facebook
picture

Bun venit pe site-ul nostru.

Pentru detalii va rugam accesati pagina de contact si lasati-ne un mesaj.